Uw eigen site bouwen met een CMS pakket

Geplaatst op 08-06-2022

Categorie: Computer en internet

Een CMS pakket zorgt ervoor dat er met relatief weinig kennis een website kan worden gemaakt. De software bevat een afgeschermde omgeving waarbinnen u als beheerder heel eenvoudig de content van uw site kunt invoeren. Het CMS pakket zorgt ervoor dat uw content in de juiste vormgeving wordt weergegeven aan de bezoeker.

De CMS software van Vrolijk Internet Services bevat een uitgebreide beheeromgeving, waarmee de verschillende onderdelen van uw website heel makkelijk kunnen worden ingericht en aangepast. Omdat het beheer via de beheeromgeving sterk wordt vereenvoudigd, is er niet veel kennis nodig van HTML en CSS. Op deze wijze kunt u als ondernemer prima een website in elkaar zetten, zonder u al te veel te hoeven verdiepen in de techniek.

Na de installatie van het CMS programma kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen als beheerder en uw website aanpassen. Zo kunt u nieuwe pagina’s toevoegen aan uw website of bestaande pagina’s wijzigen wanneer u als beheerder bent ingelogd. Verder is het mogelijk om formulieren aan te maken en te plaatsen op uw website. Via een formulier geeft u de bezoeker de mogelijkheid om via uw website contact met u op te nemen. Na de installatie van de software zal er direct een contactformulier beschikbaar zijn die u gemakkelijk kunt aanpassen als u dat wilt.

Verder bevat de CMS software een mediatheek waarmee eenvoudig afbeeldingen aan de website kunnen worden toegevoegd. Wanneer u een diashow wilt toevoegen aan uw website, is dit via de beheeromgeving gemakkelijk te doen. U hoeft niet zelf te programmeren.

Op de website van Vrolijk Internet Services vindt u meer informatie over dit CMS systeem. Via de pagina “Demo aanvragen” is het mogelijk om vrijblijvend een demo te bekijken. U kunt daarna besluiten of u de software wilt aanschaffen. Er is ook een handleiding die u online kunt raadplegen.